Twenterand

Opening Dorcas winkel uitgesteld

Door de redactie

Door de coronacrisis en de grote hoeveelheid aan veranderingen die in de winkel worden aangebracht wordt de planning niet gehaald voor de opening van de Dorcas winkel aan de Noorderweg in Vroomshoop. De opening van de Dorcaswinkel is uitgesteld naar 5 januari.

Dit betekent dat de klanten nog even geduld moeten hebben om de nieuwe winkel te kunnen bezoeken. Daar staat wel tegenover dat er dan ook echt iets te beleven is, want het gaat een schitterende winkel worden met zeer ruime afdelingen voor kleding, boeken, speelgoed en allerlei andere zaken.

Als de corona maatregelen het toelaten is het natuurlijk ook mogelijk om gezellig een kopje koffie of thee te nuttigen. Voor de vrijwilligers is het ook een grote verbetering omdat er een mooie gemeenschappelijke ruimte is en de afdelingen door de ruime opzet veel beter te bewerken zijn, daarbij is er straks ook een heel groot magazijn met vele hulpmiddelen zodat de inname een stuk gemakkelijker zal gaan.

Er is overigens nog steeds plek voor nieuwe vrijwilligers voor diverse taken zoals verkoop, inpakken,inname, samen de winkel mooi, netjes en schoon te houden of het halen en brengen met onze mooie bus, hiervoor kunt u rustig de winkel binnenlopen als er mensen aan het werk zijn.

De medewerkers zien er naar uit om u op 5 januari te verwelkomen omdat ze ontzettend trots zijn op wat er tot nu toe is gerealiseerd, dus hopen dat corona niet weer roet in het eten gaat gooien.