Twenterand

Open dag bij Polymers fabriek Veolia

Door de redactie

Dit jaar viert de Veolia fabriek in Vroomshoop haar vijftigjarig bestaan. Een bijzonder moment, dat Veolia graag met u wil vieren. Daarom gaan op zaterdag 21 september van 11.00 tot 16.00 uur de deuren van de fabriek aan de Amerikalaan 36 voor u open tijdens de open dag.

Op de open dag krijgt u een kijkje in de wereld van plastic recycling. U kunt zien hoe Veolia gebruikt plastic omzet in waardevolle nieuwe grondstoffen én u leert alles over de geschiedenis van plastic recycling en innovaties die Veolia in de afgelopen vijftig jaar heeft geïmplementeerd. Er is deze dag van alles te doen (ook voor de kinderen!) en natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Over Veolia

Veolia zet zich wereldwijd in voor het implementeren en realiseren van projecten die bijdragen aan de energietransitie en de creatie van een circulaire economie. In Vroomshoop doet het bedrijf dit door gebruikt plastic te verwerken tot granulaat dat fabrikanten weer kunnen gebruiken voor de vervaardiging van nieuwe producten zoals transportkratten, verfemmers en tuinmeubilair. Op die manier worden schaarse grondstoffen behouden en door een optimale procesinrichting wordt ook de CO2-uitstoot beperkt. Wilt u meer weten over de Polymers fabriek? Bezoek dan de open dag.