Twenterand

Open Dag bij de Vriezenveense Harmonie

Door de redactie

Op zaterdag 22 juni organiseert de Vriezenveense Harmonie haar jaarlijkse Open Dag, van 10.00 tot 12.00 uur, in het verenigingsgebouw Odeon aan de Schout Doddestraat 46b.

Altijd al eens op een klarinet willen spelen, of op een dwarsfluit of een trompet? Op de Open Dag kan het allemaal. En wat te denken om te spelen op stoer slagwerk in soorten en maten, of de gevoelige snaar te raken op een viool? Dat kan ook. De Vriezenveense Harmonie biedt lessen aan voor blaasinstrumenten, slagwerkinstrumenten en strijkinstrumenten. Ook worden het komende seizoen weer lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV)/ gegeven. Op deze ochtend kan kennis worden gemaakt met alle instrumenten en zijn docenten aanwezig voor informatie. Een instrument uitproberen en dan al meteen meedoen met een concert... Zo'n uitdaging kan alleen bij de Vriezenveense Harmonie. Deze concertjes zijn om 10.45 en 11.45 uur.

Ook voor volwassenen

Dat de Vriezenveense Harmonie alleen jeugd opleidt, is een misverstand. Ook volwassenen die belangstelling hebben om muzieklessen te nemen, of hun hobby weer willen opnemen, kunnen zich die dag ook melden. Kunt u niet naar de open dag, maar heeft u wel vragen? Mail ze dan naar info@vriezenveenseharmonie.nl.