Twenterand

Op zoek naar reeën in het Eerder Achterbroek

Door de redactie

Laat je verwonderen door de boswachter op zaterdag 26 oktober van 16.00 tot 18.00 uur en ga op zoek naar de reeën in het Eerder Achterbroek bij Den Ham. De excursie is een belevenis voor volwassenen en kinderen vanaf negen jaar. De excursie start op de parkeerplaats aan de Janmansweg 15 in Den Ham.

Schemering, lange schaduwen, geritsel en ondergaande zon. 's Avonds is de natuur in rust. Of toch niet? Dieren die zich overdag niet vertonen, laten zich juist later op de dag horen of zien. Zo is de kans op een ontmoeting met een groepje reeën in de avond groter dan overdag. De boswachter kent de omgeving goed en weet precies waar de reeën zich schuil houden.

De kosten voor deelname bedragen voor leden van Natuurmonumenten zeven euro, niet-leden betalen tien euro. Kinderen vanaf negen jaar betalen vijf euro als ze lid zijn van Natuurmonumenten en acht euro als ze niet lid zijn. Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: www.natuurmonumenten.nl/eerde. Meer activiteiten? Kijk op: www.natuurmonumenten.nl/salland.