Twenterand

Oliebollenverkoop voor Sulawesi

Door de redactie

Op vrijdag 22 november houdt zendingsvereniging Monica de verkoopmiddag in de Grote Kerk in Vriezenveen. Traditiegetrouw (voor de zesde keer) is er op diezelfde dag, de hele dag, een oliebollenevent in de tent naast CCK2. Dit keer is de opbrengst bestemd voor een herstelproject in Sulawesi.

De overheerlijke oliebollen worden gebakken onder supervisie van een professionele bakker, ondersteund door ruim 25 vrijwilligers. U kunt vooraf al bestellen via bestellijsten in alle hervormde kerken. U heeft keuze uit naturel, met krenten en rozijnen of 50/50. Bestellen kan ook via couzijn.bos@volac.com of edarsmelt@outlook.com of door een appje te sturen naar 06-51571622. Als u tijdig bestelt, geeft dat de organisatie de benodigde ruimte voor een goede bakplanning. Dit jaar wordt er afgerond om 17.00 uur.

Als u de bestelling zelf afgehaald, kunt u meteen ook de zendingsverkoop van Monica, van 14.30 tot 17.00 uur, bezoeken. Monica steunt dit seizoen een project in Sulawesi / Rantepao, voorheen de standplaats van het Hammer predikantengezin Gert en Elizabeth de Goeijen-Wassink, zij waren er in de zomervakantie voor het eerst weer terug. Vorig jaar werd Sulawesi getroffen door aardbevingen en overstromingen; voor hulp, hoop en herstel is elke bijdrage via lokale organisaties zeer welkom. Iedereen is van harte welkom vrijdag 22 november in CCK2 en Suite. Als u van Zending en/of oliebollen houdt bent u hartelijk welkom.