Twenterand

Oliebollen Challenge ook in supermarkten

Door de redactie

De jaarlijkse oliebollenactie van zendingsvereniging Monica, die in dit jaar corona-proof wordt gehouden door middel van online verkoop met thuisbezorging, wordt uitgebreid met verkoop bij supermarkten.

Dit jaar is de opbrengst voor Geluk in Peru, een hulpproject waarbij de in Noord-Peru woonachtige Nederlanders Matthijs en Rosa Geluk, via zeven kerken voedselpakketten uitdelen in arme stadwijken in Lima, Ayacucho, Trujillo en Tarapoto. Dankzij giften uit Nederland én Peru worden ruim tweehonderd gezinnen permanent geholpen.

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan, heeft de organisatie besloten de verkoop online te laten plaatsvinden. Bestellen kan via www.appeltje-voor-de-dorst.nl waarbij betaling via ideal plaatsvindt, of per email naar info@appeltje-voor-de-dorst.nl met bankoverschrijving vooraf. Bestellen kan ook per app: 06-51571622. De bestellingen worden thuisbezorgd door vrijwilligers. Voor bestellende bedrijven en op verzoek kan er worden bezorgd rond lunchtijd of einde werkdag. Bijvoorbeeld als waardering voor uw thuiswerkers of als verrassing voor andere bekenden om hen in deze bijzondere tijd een smakelijke opkikker te geven.

Supermarkt

Omdat digitaal bestellen nog niet meevalt en er momenteel niet aan de deur kan worden verkocht, is het aantal bestellingen helaas aanzienlijk lager dan eerdere jaren. Om de bezorgroutes correct te kunnen verzorgen, wordt het digitaal bestellen via de website op donderdag rond 15.00 uur gesloten. Daarom is er in samenwerking met de Vriezenveense supermarkten gekozen voor aanvullende verkoop bij of in de winkel, van 10.00 tot 18.00 uur, of zolang de voorraad strekt. Er wordt verkocht in en bij: Jumbo Fikkert, Krijgerstraat 74/ hoek Westeinde; Mulder Supermarkt en Slijterij De Poete, Westeinde 281; Coop Supermarkt, Westeinde 20 en Supermarkt Peddemors, Oude Hoevenweg 90 A, De Pollen.