Twenterand

Oefen mee voor het Groot Nederlands Johannes de Heer koor

Door de redactie

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor onder leiding van Wilbert Magré gaat in 2020 opnieuw van start... de vijfde editie. Het koor vervolgt de 'reis' op de vertrouwde wijze: met repetities op acht locaties (waaronder Vriezenveen) en concerten door heel Nederland. Het thema is 'Liederen voor onderweg'.

Helene van Domburg

Steeds weer merken koorleden dat de liederen van Johannes de Heer vertroosten en bemoedigen. Dat ze passen bij de kalme of juist woelige momenten van de levensreis. Vandaar dit thema. De warme onderlinge band en het betrokken meeleven met elkaar maakt het koorproject dan ook uniek. Het is één van de redenen dat de organisatie ieder jaar een ledenstop bij zevenhonderd koorleden moet toepassen.

Er zijn drie repetities gepland in de Ontmoetingskerk te Vriezenveen op donderdagavond 16 januari, 13 februari en 12 maart 2020. Er staan drie prachtige concerten op de agenda in de Bovenkerk te Kampen, het Dolfinarium in Harderwijk en de Sint Jan te Gouda.

Aanmelden en meer informatie kan via www.johannesdeheerkoor.nl. Inmiddels zijn de eerste vijfhonderd aanmeldingen al binnen, dus wacht niet te lang.