Twenterand

Natuur- en milieufietstocht

Door de redactie

De natuur- en milieufietstocht, een activiteit van Milieuraad Den Ham-Vroomshoop, wordt gehouden op zaterdagmiddag 24 augustus. Aan dit jaarlijks terugkerende fietsevenement beleven de deelnemers altijd veel plezier. Reden om ook nu weer mee te doen, toch?

Ook nu weer belooft het een mooie tocht te worden met een route van ongeveer 25 km over goed begaanbare wegen en paden. Gewoontegetrouw is de start tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf het erf van de familie Plaggenmars, Vroomshoopseweg 27A in Den Ham (achter Profile Tyrecenter Heuver). De fietsen gaan halverwege aan de kant voor een pauze, om te genieten van karnemelk en kaas. Als bekroning voor het meefietsen staan bij de eindstop koffie en krentenbrood voor de deelnemers klaar. Ook kan men deelnemen aan kleine quiz met vragen over natuur en milieu. De winnaar ontvangt een leuke prijs.

De deelnemers worden om uiterlijk 17.00 uur terugverwacht, daarna is de finishlocatie gesloten. Van de deelnemers wordt een eigen kleine bijdrage gevraagd. Voor nadere inlichtingen: 0546-671963.