Twenterand

My Parable lanceert crowdfunding voor tweede album

Door de redactie

Het is ruim vier jaar geleden dat de christelijke rockband 'My Parable' uit Vroomshoop haar eerste cd uitbracht met eigen muziek en teksten. Inmiddels is de band druk bezig met nieuwe nummers schrijven en opnemen voor het tweede album 'Time is now', waarmee de bandleden willen uitdragen dat het nú de tijd is om te kiezen voor God.

Om een cd van goede kwaliteit te produceren is geld nodig. Daarom is er een crowdfunding campagne opgezet. Op www.voordekunst.nl heeft de band een pagina waar men kan doneren. Ook is het mogelijk dat de band een tegenprestatie geeft in de vorm van een huiskamerconcert, een optreden of een kijkje achter de schermen bij een oefenavond, waardoor het voor de donateur ook nog leuker is om te geven.

Het streven is om in oktober 2020 het album aan het publiek te presenteren door middel van een releaseconcert. My Parable heeft dan wel uw hulp nodig om dit te kunnen realiseren. 'Alle kleine beetjes helpen' is de boodschap en zo heeft de band al ruim een kwart binnen van het benodigde bedrag van 4.000 euro.

Muziek met een boodschap

My Parable wil laten zien dat geloof niet saai en suf is. Het genre van de band is rock, maar wel voor iedereen toegankelijk. Doneer nu op www.voordekunst.nl of kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van My Parable en blijf op de hoogte van dit project.