Twenterand

Mevrouw Soepenberg uit Den Ham verdient een Pluim

Door de redactie

Mevrouw Soepenberg uit Den Ham verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne "Lege batterijen? Lever ze in en WIN!" van Stibat. Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Den Ham zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Tien lege batterijen

Door lege batterijen in te leveren, maakt u elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd 'Pluim' cadeaubonnen van 25,00 euro, twee reischeques van 500,00 euro en een reischeque ter waarde van maar liefst 1000,00 euro. Wilt u ook meedoen? Verzamel tien lege batterijen, stop deze in een zakje, samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en bezorg dit bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie èn de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Werken aan een schonere planeet

Stibat zamelt zoveel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werkt men aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar ook een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een 'Pluim'.

Met de 'Pluim' kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen, om zelf van te genieten of samen met vrienden of familie.