Twenterand

Mammacafé Twenterand weer van start

Door de redactie

Op woensdag 11 september gaat het Mammacafé in Twenterand weer van start. Het Mammacafé wordt één keer per maand georganiseerd in het speellokaal van OBS de Blokstoeke aan de Oranjestraat 2b in Westerhaar. Je kunt dan tussen 10.30 en 12.00 uur vrijblijvend binnenlopen.

Ben je zwanger en/of heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om ervaringen over zwanger- en/of ouderschap te delen? Elke maand kun je andere (aanstaande) ouders ontmoeten. Het Mammacafé is speciaal voor mamma's die zwanger zijn en/of een baby hebben in de leeftijd tot anderhalf jaar. Papa's en oma's en opa's zijn ook van harte welkom. Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven. Daarnaast worden er regelmatig themaochtenden georganiseerd over een interessant onderwerp.

De toegang is gratis, je betaalt alleen voor koffie, thee of andere consumpties. Kijk in de agenda op www.loes.nl voor de precieze data, locaties en thema's. Tijdens schoolvakanties is er geen Mammacafé. Meer weten? Volg het Mammacafé Twenterand op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.