Hardenberg

MAMMA MIA! zoekt jonge recensenten uit Overijssel

Door de redactie

Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. Royalpromotions is namelijk op zoek naar leerlingen uit Overijssel die een theaterrecensie willen (leren) schrijven.

MAMMA MIA! bestaat deze maand 1 jaar en nog steeds trekt de productie volle zalen. Het 1-jarig bestaan van MAMMA MIA! viert Royalpromotions door middelbare scholieren uit heel het land (dus ook uit Overijssel) de kans te bieden om deze productie te komen recenseren. Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober maken twaalf 'recensenten in spe' (uit elke provincie één) deel uit van het publiek. De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. En zij krijgen allemaal voorafgaande aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Inschrijven theaterrecensie MAMMA MIA!

Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om MAMMA MIA! te recenseren op zondagmiddag 27 oktober (aanvang workshop 11.00 uur, aanvang voorstelling 12.00 uur) kunnen zich tot en met 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl

Per provincie wordt 1 scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de voorstelling op 27 oktober.