Twenterand

Majorettes Juliana Nederlands Kampioen

Door de redactie

Afgelopen weekend hebben de majorettes van Juliana Den Ham succesvol deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Almere.

Jade Kuiper beet het spits af met haar solo en dit werd in een groot deelnemersveld beloond met een gouden medaille! Zij mag zich Nederlands Kampioen noemen. In de verschillende klasses van de technische programma's werden verschillende podiumplaatsen behaald. Op de derde plaats werd brons behaald door: Lieke Hemmink, Lindy ten Brinke, Femke Heersmink, Alana Rolsma en Esmée Klaassen. Het zilver ging naar: Angelique van der Zwaag, Fabiën Rolsma en Merle Klaassen. Esmee Stokvis en Jade Kuiper hebben in hun eigen klasse het technisch programma bekroond met goud en daarmee zijn ze Nederlands Kampioen.

De duo's van Muziekvereniging Juliana uit Den Ham deden mee in een divers deelnemersveld en vielen helaas net buiten de prijzen. Voor de grote teams was de eerste dag van het Nederlands Kampioenschap succesvol. Team 1 en team 2 haalden beiden een tweede plek en mochten met de zilveren beker richting Den Ham.

Op zondag stonden er nog 2 optredens op het programma, team artistiek programma junior en duo artistiek programma senior, de meiden hebben erg genoten maar zijn echter niet bekroond met een prijs. Al met al was het een succesvol weekend waar de majorettes van Muziekvereniging Juliana met trots op terug kunnen kijken.