Twenterand

Majorettes Juliana halen fiks wat prijzen op

Door de redactie

Het Overijssels Kampioenschap is voor de majorettedames Juliana zeer succesvol verlopen. In verschillende categorieën zijn diverse prijzen binnengehaald met daarbij ook een flink aantal plaatsingen voor het komende NK in Almere, wel 25.

In Oldenzaal waar de Overijsselse Kampioenschappen werden georganiseerd hebben de Majorettes van Juliana maar liefst twaalf eerste prijzen behaald en daarmee zijn ze Overijssels kampioen van hun categorie geworden. In een sterk deelnemersveld is Jade Kuiper erin geslaagd om van de zestien deelnemers in haar categorie derde te worden en zich hiermee te plaatsen voor het NK. In de categorie Duo's namen er acht duo's deel, de zusjes Esmée en Merle Klaassen behaalden hierin de eerste prijs met hun duoshow 'Pirates of the Caribbean'. Ze zijn Overijssels kampioen geworden en zijn ook geplaatst voor het NK. Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de lijst van behaalde punten en prijzen.

Deze resultaten komen tot stand door het één a twee keer per week trainen in 't Muziekgebouw aan de slingerweg in Den Ham.