Twenterand

Majorettes De Harmonie sterk op eigen concours

Door de redactie

Op zaterdag 22 juni organiseerde muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop een NBTA Twirlconcours in de sporthal van Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. De dag was gevuld met maar liefst 179 optredens.

De concurrentie was groot deze dag. Ondanks dat waren de meiden van De Harmonie sterk in het deelnemersveld. Naast het B-team dat voor het eerst meedeed met een showtwirl show waren er maar liefst vijftien solisten die meededen. Meerdere meiden deden voor het eerst mee met hun show en zijn geplaatst in een categorie waar ze de volgende keer in mogen uitkomen. Voor Sarah, Pien en Maud waren er plaatsingspunten voor de voorrondes voor het NK. De Harmonie kan trots zijn op deze resultaten, het is mooi om te zien hoe deze Twirlsport zich ontwikkelt binnen de verenging.

De organisatie van het concours is meer dan tevreden over het verloop van deze dag met zoveel deelname. Het volgende concours van de vereniging is op 28 september, wederom in Activiteitencentrum Het Punt. Voor verdere informatie en uitslagen van de solisten die mee deden op dit concours zie facebookpagina Majorette De Harmonie Vroomshoop.