Hardenberg

Maak je eigen nieuwsoverzicht

Door de redactie

Wil je het direct weten als er op www.detoren.net een nieuwsbericht uit de gemeente Hardenberg wordt geplaatst? Of wil je meldingen ontvangen voor nieuwe sportberichten uit Ommen, 112-berichten uit Coevorden of als er een vacature online komt? Gebruik dan de RSS-feeds van De Toren.

unknown

Meldingen krijgen van juist die categorie(ën) nieuws die jij wilt volgen is heel eenvoudig. Op www.detoren.net kun je instellen welk nieuws je wilt volgen door gebruik te maken van RSS-feeds. Je hebt daarvoor wel een RSS-reader nodig, maar die zijn heel eenvoudig online in te schakelen. Op mobiele apparaten kun je daarvoor ook een app installeren. Populaire gratis RSS-readers zijn bijvoorbeeld Feedly, NewsBlur en netvibes.

Hoe werkt het?

Klik helemaal onderaan een willekeurige pagina op www.detoren.net (in de zwarte balk onder het kopje 'Website') op 'RSS-feeds'. Je komt dan op een pagina waar de verschillende nieuwscategorieën in alle nieuwsregio's van De Toren overzichtelijk zijn weergegeven. Klik één van de categorieën aan. Je komt nu op de pagina van feedburner waar je wordt gevraagd in welke RSS-reader je het nieuws wilt openen. Nog geen RSS-reader? Geen nood, je kunt op de pagina van feedburner een RSS-reader selecteren en er meteen een account openen. In deze reader kun je het nieuws uit de gekozen categorie lezen, en je kunt er ook voor kiezen het te volgen. Door meer categorieën toe te voegen kun je je eigen nieuwsoverzicht creëren. Veel plezier!