Twenterand

Loop de 'Two Oceans' marathon in Kaapstad voor KiKa!

Door de redactie

Komend jaar organiseert KiKa voor het eerst de Two Oceans Marathon in Kaapstad! Een unieke kans om je marathon droom te realiseren én een directe bijdrage te leveren aan baanbrekend onderzoek naar kinderkanker.

Marathon-liefhebbers hebben keus uit een waanzinnig aanbod aan marathons die men in 2020 kan lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Met Run for KiKa Marathon delen deelnemers een fantastische ervaring met een grote groep enthousiaste runners.

The world's most beautiful marathon

Het is misschien wel hèt pareltje van ons aanbod: de Two Oceans Marathon in Kaapstad. Deze ultra-marathon van 56 kilometer, die langs zowel de Indische als de Atlantische oceaan loopt, is een absolute must voor de hardloop liefhebber die van een stevige uitdaging houdt. Lopend over één van de meest spectaculairste kustwegen ter wereld, komen je ogen niets te kort! En dat sleept deelnemers er zeker doorheen. Is de 56 km net iets te ver? Geen probleem! Deelnemers kiezen dan de halve marathon.

Eén van die deelnemers is Wendy Beekman (40) uit Almelo: "Hardlopen is voor mij een uit de hand gelopen hobby. Wat begon als een eenmalige ervaring voor een ontzettend goed doel, werd een missie: 100% inzetten voor KiKa. De reden dat ik mij voor een ultra marathon heb ingeschreven is toch het 'stapje verder'. Jezelf uitdagen om verder te komen. Het zal vast niet makkelijk worden, maar dat is het ook niet voor kinderen die dagelijks een gevecht tegen kanker moeten leveren. Kinderen horen simpelweg niet zo ziek te zijn, dus blijf ik mij voorlopig heel graag inzetten voor KiKa!¨

Ben jij geïnspireerd en wil je ook deel uitmaken van een geweldige groep?

Wees er dan snel bij! Voor meer informatie en inschrijvingen: https://www.runforkikamarathon.nl/inschrijven.