Twenterand

Leeskring voor jongvolwassenen in Bibliotheek Vriezenveen

Door de redactie

Bibliotheek Twenterand start op maandag 27 januari met een leeskring in de bibliotheek in Vriezenveen. Heb je zin om mee te doen? Schrijf je in of kom op deze maandag vrijblijvend langs, vanaf 19.30 uur. Koffie en thee staan klaar.

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! Door in een leesclub met anderen van gedachten te wisselen over boeken gaan de verhalen nog meer leven en krijg je andere inzichten. En door deze ontmoetingen krijg je nieuwe leesvrienden. Kortom: in een leesclub lees je méér en vergroot je je wereld.

Van 25 tot 31 januari 2020 is het de Week van de Leeskring, een mooie gelegenheid voor het opstarten van een nieuwe leeskring. In Twenterand zijn al een aantal leeskringen actief, maar een leeskring voor jongvolwassenen ontbrak nog. Daarom start de bibliotheek op maandag 27 januari een leeskring voor lezers van twintig jaar en ouder. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld.

Opzet

De opzet voor deze leeskring is als volgt (kan in overleg worden aangepast): er worden per jaar vijf tot zeven boeken besproken; dit gebeurt op maandag van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek in Vriezenveen; de leeskring wordt geleid door een of twee deelnemers, maar natuurlijk valt of staat het succes van de leeskring bij de inbreng van alle lezers; de kosten voor een jaar zijn circa 25 euro; de bibliotheek zorgt voor de boeken, achtergrondinformatie, koffie en thee. Wil je meer informatie of je alvast inschrijven? Neem contact op met Hetty Haarhuis, Bibliotheek Twenterand: 0546-562385 of h.haarhuis@bibliotheektwenterand.nl.