Twenterand

Leeskring voor jongvolwassenen

Door de redactie

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker! Door in een leesclub met anderen van gedachten te wisselen over boeken gaan de verhalen nog meer leven en krijg je andere inzichten. Door deze ontmoetingen krijg je ook nog eens nieuwe leesvrienden. Kortom: in een leesclub lees je méér en vergroot je je wereld. Daarom start Bibliotheek Twenterand met een leeskring voor jongvolwassenen.

De opzet voor deze leeskring voor jongeren van twintig jaar en ouder is als volgt (kan in overleg worden aangepast): Er worden per jaar vijf tot zeven boeken besproken; De leeskring worden geleid door een of twee deelnemers, maar natuurlijk valt of staat het succes van de leeskring bij de inbreng van alle lezers; De bibliotheek zorgt voor de boeken, achtergrondinformatie, koffie en thee; Tijd en avond zijn nog niet bekend. Dit kan in overleg besproken worden.

Heb je belangstelling en wil je meer informatie, neem dan contact op met Hetty Haarhuis, Bibliotheek Twenterand: 0546-562385 of h.haarhuis@bibliotheektwenterand.nl.