Twenterand

Leeskring voor jong-volwassenen in Bibliotheek

Door de redactie

Lezen is leuk, maar samen lezen is nog leuker. Door in een leesclub met anderen van gedachten te wisselen over boeken gaan de verhalen nog meer leven en krijg je andere inzichten. En door deze ontmoetingen krijg je nieuwe leesvrienden. Kortom: in een leesclub lees je méér en vergroot je je wereld.

Van 25 tot 31 januari 2020 is het de Week van de Leeskring. Dit is een mooie gelegenheid voor het opstarten van een nieuwe leeskring. In Twenterand zijn al een aantal leeskringen actief, maar een leeskring voor jong-volwassenen ontbrak tot nu toe. En daar willen ze verandering in brengen. Daarom starten ze in Vriezenveen op maandagavond 27 januari een leeskring voor lezers van 20 jaar en ouder. De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld.

De opzet voor deze leeskring is als volgt, maar het kan in overleg worden aangepast: Er worden per jaar vijf tot zeven boeken besproken; Dit gebeurt op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek in Vriezenveen; De leeskring worden geleid door een of twee deelnemers, maar natuurlijk valt of staat het succes van de leeskring bij de inbreng van alle lezers; De kosten voor een jaar zijn ca 25 euro. De bibliotheek zorgt voor de boeken, achtergrondinformatie, koffie en thee.Heb je zin om mee te doen met deze leeskring? Schrijf je in of kom vrijblijvend langs op maandagavond 27 januari vanaf 19.30 uur. Koffie en thee staan klaar. Wil je meer informatie of je alvast inschrijven? Neem contact op met Hetty Haarhuis, Bibliotheek Twenterand: 0546-562385 of h.haarhuis@bibliotheektwenterand.nl.