Twenterand

Laatset dagen verkoop tickets centennium

Door de redactie

Nog maar een paar dagen en dan is het zover. De tickets vliegen de deur uit dus grijp uw kans en ga snel naar een van de verkooppunten.

Het is bijna 6 juli, het is bijna tijd voor het zaterdag zomeravond spektakel op de Brink. De verkoop loopt al een paar weken en het gaat erg hard. Tickets zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper, Herberg de Swaen en The Readshop. Centennium 'Muziekspektakel op de Brink' begint om 19:30.

Wilt u niks missen van de "Special Guest" of heeft u gewoon zin in een gezellige avond? Dan is het wellicht verstandig, als u zeker wilt zijn van een kaartje, om bij één van de verkoop adressen langs te gaan zodat u op de avond zelf niet wordt teleurgesteld, er worden geen kaarten bij de ingang verkocht.

Centraal tijdens het Centennium staat het muzikale talent uit Den Ham. Zo maakt het A-orkest van muziekvereniging Juliana haar opwachting, dansen de majorettes van Juliana mee op bekende hits en treedt het speciaal samengestelde "the band of the century" op. Bestaande uit zanger Jan Knapper en zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelt op de piano, Erjan Kelder op drum, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar.

Op deze zaterdagavond zal humor niet ontbreken, want Wim Welink en Gert Hofman praten deze avond aan elkaar.

Een aantal weken geleden zijn leden van Juliana wellicht ook bij u aan de deur geweest voor de Anjeractie. Mede dankzij uw gift zijn zulke evenementen, als het Centennium, mogelijk te maken.

Juliana heeft met de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds 2300 euro ontvangen. Voor meer info kunt u kijken op www.Juliana-denham.nl