Twenterand

Kunstkring verzorgt lessen portretteren

Door de redactie

Heb u altijd al eens willen leren portret tekenen of schilderen? Grijp dan nu de kans. De Kunstkring Westerhaar start op donderdag 9 januari met een serie lessen over het tekenen en schilderen van portretten.

Onder de bezielende leiding van Brenda Westerman, zelf een voortreffelijk portrettiste maakt u kennis met de fijne kneepjes van het vak. Leren kijken, tekenen en uiteindelijk een portret uitwerken in acrylverf. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, of u beginner bent of meer ervaren. Begeleiding is aanwezig. In een gezellige sfeer groeit u toe naar een resultaat waar u versteld van zult staan. Het enige wat u naast eigen materiaal nodig hebt is de wil om het beste uit uzelf te halen.

De Kunstkring heeft al 46 jaar ervaring met het verzorgen van lessen voor haar leden. Eens in de twee weken komen deze op een donderdagavond samen in het verenigingsgebouw aan de Leidijk in Westerhaar. Dat deze van oorsprong in Westerhaar gestarte vereniging nu een Twenterandse Kunstkring is blijkt uit de samenstelling van de leden. Deelnemers komen uit heel Twenterand maar ook uit de wijde regio, tot in Duitsland toe. Wilt u meer informatie of weten hoe u zich kunt aanmelden, kijk dan op www.kunstkringwesterhaar.nl.