Twenterand

Kringloopwinkel De Ketting organiseert curiosamarkt

Door de redactie

Op zaterdag 25 mei organiseert Kringloopwinkel De Ketting een curiosamarkt. Van 9.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom aan de 1e Blokweg 20 in Vroomshoop. Ook buiten staan er leuke spullen in de verkoop. Er is een zitje waar koffie en thee te verkrijgen is en een kraam met hamburgers.

Al een aantal jaren zijn vele vrijwilligers druk bezig bij kringloopwinkel De Ketting. Je kunt er terecht voor gebruikte spullen die nog best een rondje mee kunnen. Het is een gezellig winkeltje waar de enthousiaste medewerkers altijd in zijn voor een praatje en waar op z'n tijd ook een kopje koffie wordt geschonken. De vrijwilligers proberen er een gezellig winkeltje van te maken en daardoor veel spullen te verkopen. De laatste weken is de winkel zelfs een stuk uitgebreid. De opbrengst van dit winkeltje komt ten goede aan kerkelijke gemeente PKN in Vroomshoop.

Je kunt er ook bruikbare spullen brengen die je niet meer gebruikt, die toch nog een rondje mee kunnen. Dit kun je brengen tijdens de openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur, zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.