Twenterand

Komkommertijd door toneelvereniging Elck wat Wills

Door de redactie

Oranjevereniging Vroomshoop haalt voor het derde jaar op rij de toneelvereniging Elck wat Wills uit Hoogenweg naar Het Punt. Zij spelen het komische toneelstuk 'Komkommertijd' van Carl Slotboom. Deze voorstelling is op zaterdag 7 december om 20.00 uur in het theater van Het Punt.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen via Dinie Gerrits en Lute Gombert van Oranjevereniging Vroomshoop. Ook is er een voorverkoopavond op donderdag 14 november van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt.

De voorstelling 'Komkommertijd' is een klucht in drie bedrijven. Het theaterstuk gaat over Marie die met het oplossen van een kruiswoordpuzzel in een tijdschrift een volledig verzorgde vakantie heeft gewonnen op het platteland. Ze gaat hier samen met haar man Gerrit van genieten. Tegelijkertijd arriveert Marion in het hotel en krijgt de kamer naast Marie en Gerrit toegewezen. De onhandige piccolo Frits wijst vervolgens dezelfde kamer toe aan het jonge stel Hans en Claudia. Als Gerrit via het sleutelgat van de verbindingsdeur tussen de beide hotelkamers ontdekt dat de vrouw die naast hem verblijft de vrouw is met wie hij al enige tijd een affaire heeft, is er de nodige chaos. Als dan ook de hoteleigenaresse Josefien zich ermee bemoeit, is de verwarring helemaal compleet.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op donderdag 14 november tussen 19.00 en 20.00 uur in Het Punt. Er zijn vanaf nu ook kaarten te koop bij Lute Gombert (Bosweg 3, 06-22208880) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, 0546-645876) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 8 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.