Twenterand

Kerst met de Country Trail Band

Door de redactie

Op zaterdagavond 14 december houdt Zusterhulp Tabitha haar jaarlijkse kerstavond. Deze avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de zaal open aan bij de Pinkstergemeente de Roepstem, Lindenlaan 43 in Vroomshoop.

MARK VAN DER SCHAAF

Tijdens de kerstavond willen zij graag herdenken hoe Jezus Christus, Zijn hemelse heerlijkheid verliet, om naar deze wereld te komen als een Kindje klein en teer. Om voor u en mij de prijs te betalen, en op 33 jarige leeftijd Zijn leven te geven aan het kruis van Golgotha.De reden dat zij deze avond houden is, om de mensen te vertellen dat de Here Jezus niet voor een selectief groepje is gekomen,

Maar Hij kwam voor de hele wereld. Hij heeft uw en mijn zonden betaald met het bloed van Hem zelf. En Hij deed dat uit onbaatzuchtige liefde. Deze avond wordt gehouden met medewerking van De Country Trail Band. Deze groep is bekend van radio en TV. Iedereen is welkom om samen de geboorte van de Here Jezus te gedenken. Ook isl er een pauze, waarin u koffie/thee en wat lekkers wat aangeboden. Deze avond is niet alleen voor de dames, maar ook voor de heren. Deze avond is geheel gratis, wel zal er een collecte worden gehouden voor de gemaakte onkosten. Wil u graag komen, maar heeft u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met R. Wessels, 06-50604026. Dan zorgen wij dat u wordt opgehaald en thuis gebracht.