Twenterand

Kerst met Ballen

Door de redactie

Op zaterdag 14 december komt Enorm weer naar Het Punt in Vroomshoop voor het muzikale kerstfeest Kerst met Ballen. Kerst vieren doe je dus mét muziek, in Het Punt.

Alweer voor het vierde opeenvolgende jaar staat de Enschedese (rock)band ENorm, bekend van hun nummer 'Op hoes an veur Kesmis' in Het Punt. Spelen in Twenterand doet ENorm graag. "Elke zaal heeft zijn eigen identiteit. In Het Punt is er altijd een gezellig publiek. De diversiteit in leeftijd is heel bijzonder en ook kenmerkend als we er spelen. Ik zie mensen voor me van 70+, maar ook 20-plussers en alles wat er tussenin zit. Dát is het echte kerstgevoel! Voor iedereen is er muziek. Van oude klassiekers tot moderne nummers, ons eigen repertoire en natuurlijk een boel kerstmuziek", aldus zanger Eric ten Bos.

ENorm zou ENorm niet zijn als ze niet weer voor een leuke verrassing zorgen. Dit keer wordt Enorm tijdens de Kerst met Ballen tour vergezeld door de vierkoppige (hard)rockband STORM. 'Laat je verrassen' is dan ook echt wat Kerst met Ballen bijzonder maakt.