Twenterand

Kennis Event gaat online

Door de redactie

Het Ondernemers Magazine Twenterand en het Ondernemershuis Twenterand houden op donderdag 16 april een online Kennis Event. Vanaf 15.00 uur geven diverse sprekers tijdens een webinar hun visie op de betekeniseconomie.

Normaalgesproken organiseert het Ondernemers Magazine met de release van de nieuwe editie een Kennis Event in het Ondernemershuis in Vriezenveen. Omdat dat deze keer in verband met de maatregelen tegen corona niet door kon gaan, is het magazine gratis verzonden naar geïnteresseerden en wordt het Kennis Event online gehouden in de vorm van een webinar.

Host Henco van der Weijden en Rik Pape (Ondernemershuis) spreken met Mark de Lat (betekeniseconomie.nl) en Wim Sturris (De Groot Vroomshoop BV) over wat de betekeniseconomie inhoudt en hoe dat zichtbaar tot uiting komt tijdens deze crisis. Uiteraard is er ruimte om gezamenlijk te discussiëren over de rol die het ondernemershuis hierin kan spelen. Vervolgens vertelt Wim Sturris over de rol van De Groot Vroomshoop BV op de Twenterandse samenleving en welke impact deze crisis daarop heeft.

Inschrijven

De organisatie verwacht dat het wel eens druk kan worden online en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus vooraf in. Dat kan hier.