Twenterand

Kaartenactie een megasucces,... en gaat nog door

Door de redactie

De kaartenactie, die ZorgSaam Twenterand in samenwerking met de meeste lokale supermarkten een maand geleden gestart is, is nu al een mega succes. Bijna 10.000 kaarten, gratis verkrijgbaar in drie diverse ontwerpen, werden als hart onder de riem verstuurd naar met name ouderen en inwoners die vrijwilligerswerk doen.

De kaartenactie is overigens nog niet afgelopen. De coronaperiode is nog niet ten einde en er is voldoende voorraad. De kaarten zijn nog steeds gratis af te halen bij vrijwel alle supermarkten in de gemeente Twenterand en bij de Zorginformatie¿punten in Vroomshoop (Oranjeplein 7h) en Vriezenveen (Koningsweg 28).

Doel

Doel van de kaartenactie is inwoners met elkaar verbinden en aandacht voor elkaar. Het is een tijd waarin we dicht bij elkaar willen zijn. Maar persoonlijk ontmoeten gaat nu eenmaal niet altijd.

ZorgSaam Twenterand wil dus inwoners blijven verbinden. Deze kaartenactie is een manier om dat te kunnen doen. Wat kun je doen?

1. Haal gratis kaarten bij de supermarkt; 2. Schrijf naar iemand, bijvoorbeeld: a. Je oma of opa; b. Moeder of vader; c. Goeie vriend of vriendin; d. Iemand van de vereniging;

3. En stuur maar op.