Twenterand

Judoka's Judokwai allemaal geslaagd voor examen

Door de redactie

Vorige week waren er weer zo'n 50 examenkandidaten bij judovereniging Judokwai in Vriezenveen. De afgelopen maanden is er hard getraind om alle technieken weer onder de knie te krijgen en zo een nieuwe band of slip te behalen bij het volgende examen. Vorige week was het dan zo ver en mochten alle judoka's laten zien waarvoor ze zo hard getraind hadden.

De beginnende judoka's met een witte band verdienden een kleurtje aan hun band of sommige konden zelfs al door naar het volgende kleurtje band. En de gevorderde judoka's vertoonden met snelheid en veel lenigheid alle technieken die ze beheersen.

Deze judoka's trainen daar elke week voor. Elke donderdag tussen 16.00 en 19.15 uur trainen ze bij de Sportfabriek in Vriezenveen. Judokwai is een zelfstandige club maar heeft een goede samenwerking met de Sportfabriek waar de lessen plaats vinden. Tijdens deze lessen zijn er vele ouders die trainen bij de Sportfabriek. Hierdoor winst aan beide kanten.

Op de woensdagavond trainen de heren bij de Sportfabriek. Deze club Jiu Jitsu leden traint van 20.00 tot 21.30 uur. Helaas op dit moment even niet omdat ook Judokwai haar steentje bijdraagt aan de gezondheid van iedereen. De maatregelen vanwege COVID-19 maken dat de leden boven de 18 jaar tijdens de periode waarin de risico's zo hoog zijn, geen les geven. Interesse in onze sport? Van harte welkom en oefen eens lekker met ons mee. Iedereen kan judoën. Wil jij ook meer uit jezelf halen? Weerbaarder worden en je lekker voelen in je eigen lijf? Bij Judokwai doen ze dat samen. Zij geven al judolessen sinds 1977, je bent vast niet het eerste lid in je familie... Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/judokwaivriezenveen