Hardenberg

Jouw kampioenswedstrijd live op tv

Door de redactie

Kan jouw voetbalteam kampioen worden dit seizoen? Dan maak je kans op een live-uitzending van je kampioenswedstrijd op TV Oost! RTV Oost volgt de komende maanden Overijsselse voetbalteams die op het punt staan kampioen te worden.

Of je nu bij de jeugd speelt, bij de veteranen, in een mannen-, vrouwen- of gemixt elftal, g-team of walking voetbalteam, elk voetbalteam kan meedoen. De enige voorwaarde is dat je kampioen kunt worden dit seizoen. Meld je voetbalteam aan op rtvoost.nl/kampioen. Stuur zoveel mogelijk zelfgemaakte filmpjes en foto's van voorbereidingen, trainingen en wedstrijden op. Dat kan eenvoudig via WhatsApp naar 06-82334550. Ingezonden materiaal kan worden geplaatst op de Facebookpagina van RTV Oost Sport en besproken worden in De Oosttribune op TV Oost. Uit alle teams wordt uiteindelijk één team geloot waarvan de kampioenswedstrijd LIVE op TV Oost wordt uitgezonden.

Wat kun je winnen: Je kampioenswedstrijd LIVE op TV Oost; Mediatraining door Bert van Losser; Voetbaltraining door Jan van Staa; Een voorbeschouwing in De Oosttribune op TV Oost; Livestream op rtvoost.nl, RTV Oost-app, Facebook - en YouTube RTV Oost; Kampioenswedstrijd gefloten door een top-scheidsrechter; Wedstrijdverslag door RTV Oost-verslaggevers; Nabeschouwing met Bert van Losser en Jan van Staa; De Oosttribune met voetbalquiz in jouw clubkantine. Alle informatie en een aanmeldformulier vind je op rtvoost.nl/kampioen.