Twenterand

Jongerenraad Twenterand: ''pimp de krimp!''

Door de redactie

voortouw genomen om het project naar de gemeente Twenterand te halen.

De Jongerenraad wil met hun volgende initiatief een beter beeld krijgen van wat er speelt onder jongeren in de gemeente Twenterand. ''Wij zijn nog hard op zoek naar deelnemers!''.Pimp de Krimp is een initiatief van Plattelandsjongeren.nl. Met het project wil de landelijke vereniging in lokale gemeenten jongeren en professionals bij elkaar brengen via eeni nteractieve workshop. Tijdens de workshop gaan de deelnemers in gesprek over een onderwerp dat in hun gemeente speelt. Als belangstellende heeft de Jongerenraad het

De Jongerenraad wil namelijk weten hoe we er met z'n allen voor kunnen zorgen dat jongeren met plezier in de gemeente Twenterand blijven wonen. Plattelandsjongeren.nl heeft eerder Pimp de Krimp workshopavonden georganiseerd in gemeente Enschede, Rijssen-Holten en Dedemsvaart. Deelnemers vonden het waardevol, omdat er een gezamenlijke visie uit voortkwam en daarmee ook leuke, nieuwe initiatieven. Tijdens de Pimp de Krimp workshopavond wordt iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp bij elkaar gebracht. Door samen aan de slag te gaan hoopt de Jongerenraad in kaart te brengen wat jongeren uit Twenterand nodig hebben om met plezier te wonen in de gemeente en wat hiervoor nodig is. Iedereen is welkom en iedere mening telt. De avond zal plaatsvinden op 26 augustus, van 19:00 tot 21:00 bij partycentrum de Zandstuve, Dennenweg 11, 7683 RS Den Ham. Ben jij tussen de 16 en 30 jaar, ken je iemand of ben je zelf geïnteresseerd in meedoen? Dat kan!

Geef je op door een mail te sturen naar: jongerenraadtwenterand@gmail.com of stuur een bericht via onze facebook- of Instagram pagina: @jongerenraadtwenterand. Check voor meer informatie de website, Facebook of Instagram pagina:

www.facebook.com/jongerenraad.twenterand , www.jongerenraadtwenterand.nl, @jongerenraadtwenterand