Twenterand

Huiskamerrestaurant in Langeveen-Bruinehaar

Door de redactie

Werkgroep Recreatie & Cultuur MLB 2030 organiseert op zaterdagavond 30 november een Huiskamerrestaurant op een verrassende, nog geheime, locatie. Kok Eddie Weusthuis verzorgt een uniek vijf gangen diner met seizoensgerelateerde producten voor twaalf personen.

De koude en donkere maanden van het jaar zijn begonnen, buiten is het koud en binnen brandt de kachel. Het ideale jaargetijde voor een avond vol gezelligheid en heerlijk eten. Er kan voor maximaal twee personen gereserveerd worden. Daardoor ontstaat een afwisselende samenstelling aan tafel met een gezellige en intieme sfeer. Verbinding is het sleutelwoord en ook de reden waarom het Huiskamerrestaurant georganiseerd wordt.

Het eerste Huiskamerrestaurant is volledig uitverkocht. Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan een volgend Huiskamerrestaurant, dan kunt u een e-mail sturen naar: inlangeveenbruinehaar@gmail.com. De organisatie is nog op zoek naar unieke locaties in Langeveen of Bruinehaar waar een dergelijk kleinschalig evenement georganiseerd kan worden. Heeft of weet u zo'n locatie, ook dan kunt u een e-mail sturen naar genoemd adres.

De werkgroep Recreatie & Cultuur wil in 2020 in elk seizoen één keer een Huiskamerrestaurant organiseren. De volgende editie vindt plaats in de winter op een nieuwe locatie.