Twenterand

Herstart huis aan huis oud papier ophalen

Door de redactie

Gelet op de huidige berichtgeving vanuit overheid, RIVM en KNMO rondom het Coronavirus (COVID-19) mag Muziekvereniging Juliana Den Ham langzaam weer opstarten met enkele activiteiten. Waaronder het oud papier dat weer opgehaald mag worden aan huis door de leden van Muziekvereniging Juliana op zaterdag 6 juni.

Muziekvereniging Juliana zou het heel fijn vinden als u het oud papier netjes aan de weg bundelt. Zet het oud papier voor 9.00 uur aan de weg, aangezien ze dan starten met ophalen.

Gemist?

Heeft u de papierophalers toch gemist? Muziekvereniging Juliana heeft containers staan aan de Geerdijk waar u uw oud papier heen kunt brengen. Het gespaarde oud papier kunt u inleveren in de aangegeven container. Zij willen u vriendelijke vragen geen bedrijfskarton meer in de papiercontainer te deponeren. Karton van consumenten is nog steeds meer dan welkom. Bij het inleveren van uw oud papier houdt u 1,5 meter afstand van anderen om coronabesmetting te voorkomen.

Muziekvereniging wilt u hartelijk bedanken voor het sparen van het oud papier. De opbrengsten van het oud papier zal gebruikt worden voor de diverse onkosten die de vereniging heeft, zoals onder andere instrumenten, opleiden van leerlingen en 't Muziekgebouw aan de Slingerweg.