Twenterand

'Heel Vroomshoop Zingt', een koorproject voor jong en oud

Door de redactie

'Heel Vroomshoop Zingt' is een koorproject waarin een groep mensen, onder leiding van Barbara Lok en Nienke de Groot, in slechts een maand (vier repetities en een generale repetitie) toewerken naar een fantastisch popconcert. Dit concert zal worden bijgestaan door een geweldige live band onder leiding van oud Vroomshoper Joost Visser.

Op 16 november zal de tweede editie van 'Heel Vroomshoop Zingt' plaats gaan vinden in Theater het Punt in Vroomshoop. Ook dit jaar hopen Barbara Lok en Nienke de Groot weer op een fantastische groep mensen die het leuk vindt om met elkaar te zingen. Het repertoire zal bestaan uit popnummers van Nederlandse bodem. Van Anita Meijer tot aan Armin van Buuren, Danny Vera tot aan de Golden Earring. Voor ieder wat wils!

Zij zijn nog opzoek naar zangers en zangeressen die het leuk vinden om mee te doen. Lijkt je dit leuk? Geef je dan op via Facebook heel vroomshoop zingt. De repetitiesavonden zijn op dinsdagavond 22 en 29 oktober, 5 en 12 november van 19.30 tot 22.00 uur. De repetities zullen plaatsvinden bij de Faktorie, Afrikalaan 5, Vroomshoop. Waarom dit feestje? Omdat zingen gewoon zo leuk is.