Twenterand

Heel Vroomshoop aan de cup cake voor het Aquapark

Door de redactie

De stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop zet na het overweldigend succes van de familieglijbaan nu vol in op de realisatie van een waterspray park. Met allerlei speeltoestellen, zoals waterpistolen, bogen, paddenstoelen, vloersprayers en waterbogen leert de jongste jeugd spelenderwijs op een leuke manier met water om te gaan.

Het stichtingsbestuur van het Aquapark heeft uit vorige acties 15.000 euro overgehouden. Voorzitter Herman Lutke Veldhuis c.s. hopen nu met acties met behulp van de bevolking en ook van sponsors het gat tot ruim 60.000 euro voor het waterspray park te dichten. Het Haringgilde Twenterand gaf al direct het goede voorbeeld en doneerde een bedrag van duizend euro. Ondernemingen kunnen een speciaal speeltoestel sponsoren en daartoe kan contact op worden genomen met secretaris Riëtte Makkinga, 06-48255174.

Het komend weekend staat in het teken van cup cakes. Niet heel Holland bakt, maar de jonge onderneming Sushi Vroomshoop doet dat. De totale opbrengst van deze actie komt ten goede aan het speeltoestel waterbogen van het waterspraypark.

Voor tien euro kan al een doosje met zes luxe en overheerlijke cup cakes worden besteld, die in drie verschillende smaken worden aangeboden. De bestellingen kunnen geplaatst worden via actieaquapark@hotmail.com, een appje naar 06-48255174 of via de facebookpagina van het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Ook kunnen de doosjes met cup cakes opgehaald worden tijdens de openingsuren van Sushi Vroomshoop aan De Passage 2. Dat kan vanaf vrijdag 19 februari tot en met zondag 21 februari, dagelijks tussen 16.00 en 20.00 uur.