Hardenberg

Grote Clubactie biedt verenigingsleven helpende hand

Door de redactie

Het kabinet verlengt het steunpakket voor de amateursport tot eind juni, maar extra inkomsten zijn meer dan ooit hard nodig. Ledenaantallen lopen terug waardoor ook de inkomsten uit contributie teruglopen. Ook lopen clubs veel geld mis door het dicht blijven van de kantines. Spaartegoeden raken op. Geld dat eigenlijk bedoeld is voor bijvoorbeeld onderhoud aan het complex. Al bijna 50 jaar ondersteunt de Grote Clubactie verenigingen op het gebied van sport, cultuur en muziek in de werving van extra inkomsten. Juist nu is dat zo noodzakelijk.

Afgelopen jaar werd dankzij de vernieuwde online verkoopmethodes 9,5 miljoen euro door de deelnemende verenigingen opgehaald met de Grote Clubactie. Afgelopen maand werd het geld overgemaakt naar de deelnemende verenigingen aan de actie van 2020. Verenigingen zich nu weer aanmelden voor de Grote Clubactie van 2021.

Pas op zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Clubs die zich nu al inschrijven, worden op weg naar deze verkoopperiode begeleid in het opzetten van een zo succesvol mogelijke actie. Door nieuwe technologieën en vele verbeteringen is de Grote Clubactie nog eenvoudiger dan ooit. Minder werk en een hogere opbrengst. Iedereen binnen de vereniging kan simpel en snel loten verkopen en zo geld ophalen voor de club. Jaarlijks halen verenigingen met de actie tussen de 1.000 en 30.000 euro op. Tachtig procent daarvan gaat direct naar de club en deelname is gratis.

Volg het webinar

Benieuwd hoe de Grote Clubactie werkt en hoe jouw vereniging extra inkomsten kan realiseren? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar van de Grote Clubactie op donderdag 18 maart of maandag 22 maart van 19.30 tot 20.00 uur via clubactie.nl/webinargca of kijk op clubactie.nl en vraag de informatiebrochure voor jouw vereniging aan.