Hardenberg

Gratis printservice voor thuiswerkers

Door de redactie

Alleeninkt.nl springt met een gratis printactie in op de behoefte van mensen die in verband met de coronacrisis thuiswerken maar, in tegenstelling tot op kantoor, geen printer ter beschikking hebben. Alleeninkt.nl print gratis tot vijftig A4'tjes voor wie het nodig heeft.

De laatste dagen zijn er door het kabinet flinke maatregelen getroffen om verdere besmettingen van het corona virus te voorkomen. Om onnodige contacten met andere mensen, en dus mogelijke besmetting, te voorkomen werken veel mensen thuis. Dat werkt vaak prima, alleen zijn er ook mensen die thuis geen printer hebben, maar wel documenten moeten printen. Alleeninkt.nl wil hen helpen door deze documenten gratis te printen en per post te verzenden naar het gewenste adres. De service gaat overigens verder dan alleen de documenten voor het werk. Je mag ook een kleurplaat laten printen zodat ook de kids lekker bezig zijn als jij werkt, of een puzzel voor je welverdiende ontspanning 's avonds op de bank. Een sudoku bijvoorbeeld: https://sudoku.cba.si/nl.

Mail sturen

Een document stuur je eenvoudig per mail naar info@alleeninkt.nl. Vermeld bij onderwerp 'Printservice'. Voeg het te printen document toe als bijlage, bij voorkeur als PDF-bestand. Laat ook de volgende gegevens achter: Afleveradres; Kleur of zwart-wit; Hoe vaak het document geprint moet worden (maximaal 50 A4'tjes); Vergeet het document niet als bijlage toe te voegen! Alleeninkt.nl gaat discreet om met alle documenten en gegevens. Bestanden worden niet bekeken of gelezen.