Twenterand

Goochelaar Jan in CCK2

Door de redactie

Theater Turf organiseert in de krokusvakantie op woensdag 19 februari een voorstelling voor de thuisblijvende basisschooljeugd: Goochelaar Jan komt in CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen zijn verbazingwekkende goocheltrucjes laten zien. De show begint om 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur.

Goochelaar Jan is al vier keer uitgeroepen beste kindergoochelaar van Nederland. Tijdens zijn optredens heeft hij veel interactie met de jeugd. Goochelaar Jan is van origine leraar bedrijfseconomie, maar zijn grootste passie, het goochelen, werd uiteindelijk zijn beroep. Jan treedt veel op voor kinderen. Hij constateerde dat zij het heel erg grappig vonden wat hij deed en dat op een gegeven moment steeds meer basisscholen hem boekten. Hoewel de beroepsgoochelaar ook veel succes heeft met het optreden voor volwassenen, besloot hij zich in 2011 toch te gaan specialiseren in het goochelen voor kinderen. Het leverde hem al snel vier keer de titel 'Nederlands Kampioen' op.

Entreekaartjes kosten vijf euro per stuk en zijn te verkrijgen bij Bruna en de Bibliotheek in Vriezenveen en op 19 februari aan de zaal. Kaarten kunnen ook worden gereserveerd via www.theaterturf.nl.