Hardenberg

Gloepens mooie leedkes

Door de redactie

Gevoelige liedjes, emotionele ballades, poëzie met een boodschap, meezingers, tranentrekkers en meestampers: ze komen allemaal voorbij bij het tweede Twentse Songfestival op zondag 30 juni in het Openluchtmuseum Ootmarsum. Muzikaal talent uit het Nedersaksisch taalgebied kan zich nog aanmelden voor deelname.

Geboren uit het Streektaalfestival Twente is het Twentse Songfestival een platform voor muzikaal talent in het Nedersaksisch. Trots zijn op je eigen streektaal en op een unieke manier je gevoelens overbrengen met een eigen song: dat kan op dit songfestival. Veelsoortig muzikaal talent in de regio krijgt de kans mee te doen en mogelijk uitgeroepen te worden als winnaar. De inschrijving is geopend en de voorrondes worden begin mei gehouden.

Alle informatie is te vinden op www.twentssongfestival.nl. Muzikaal talent in jouw omgeving? Geef deze tip door en kom op zondag 30 juni luisteren naar talenten uit eigen regio. Zie ook www.openluchtmuseumootmarsum.nl of info@openluchtmuseumootmarsum.nl.