Twenterand

Geslaagd concert Juliana met veertien jubilarissen

Door de redactie

Annelies Kuiper, Joop Wind, Chris Brokke en Gerhard Lindenhovius zijn vijftig jaar lid van Muziekvereniging Juliana Den Ham. Op zaterdag 2 november werden onder andere deze vier leden gehuldigd tijdens een uitverkocht Najaarsconcert in 't Muziekgebouw.

Picasa

Muziekvereniging Juliana hield zaterdag haar Najaarsconcert. Tijdens het jeugdconcert was de beurt aan de jeugd: B- en C-orkest en de majorettes. Het B- en C-orkest speelden leuke nummers alleen, maar ook samen met de majorettes. De majorettes hadden ook nog een heel leuke dansmix ingestudeerd. Tijdens dit middagprogramma werden er vier majorettes gehuldigd, omdat ze vijf jaar lid zijn: Mirja Oldegbers, Robin Kroeze, Jade Voort, Fabian Rolsma. Ze ontvingen een ketting met een batonhangertje.

Om 19.30 uur begon het avondprogramma. Rosanne Plaggenmars legde haar D-examen af en werd begeleid door de piano, fluitiste en het A-orkest van Juliana. Ze bracht een aantal mooie, maar moeilijke nummers ten gehore. Voor de pauze kreeg Rosanne haar diploma uitgereikt door de jury die aanwezig was. Haar D-examen werd beloond met een 8.

Na de pauze was het de beurt aan de malletband en de majorettes. De malletband speelde vlotte maar ook vooral bekende nummers. Team 1 van de majorettes verzorgde twee optredens. Tijdens het Najaarsconcert is het gebruikelijk dat de jubilarissen worden gehuldigd en een persoonlijk woordje van de voorzitter te horen krijgen. Voorzitter Jolanda Bosboom vertelde dat ze enorm trots is op deze heren en dames van Juliana. Deze avond werden er maar liefst tien jubilarissen gehuldigd. Majorette Lisanne Bonte was vijf jaar lid en kreeg ook een ketting. Arnoud Marsman 12,5 jaar, Jeroen Kleinjan en Emiel Braakman 25 jaar, Aart Geurkink en Herman Aalderink 40 jaar en maar liefst vier leden die 50 jaar lid zijn: Annelies Kuiper, Joop Wind, Chris Brokke en Gerhard Lindenhovius. Zij kregen een oorkonde, speldje en een bos bloemen. Al met al een gezellige en geslaagde avond.

Picasa

Picasa