Twenterand

Gert van Hoef verzorgt jubileumconcert De Akker

Door de redactie

In het kader van de jubileumactiviteiten rondom het zilveren jubileum van De Akker is er op zaterdag 25 januari een orgelconcert in de Grote Kerk door internationaal concertorganist Gert van Hoef uit Barneveld. Het concert begint om 20.00 uur.

Gert van Hoef is al sinds zijn dertiende een veelgevraagd en ambitieus organist en muzikaal talent met een gevarieerd repertoire. In deze periode kwam zijn muzikaliteit tot grote bloei en ontwikkelde hij zijn repertoire zowel in de breedte als in de diepte, zowel klassiek populair als religieus. Hij volgde zijn studie bij Jos van der Kooij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met als hoofdvak orgel. Hij krijgt zijn orgellessen in de Westerkerk te Amsterdam. Hij studeert ook muziektheorie, muziekgeschiedenis en koordirectie bij de Nederlands-Italiaanse operadirigent Giacomo Formentini. Diverse internationale concerten, cd's en dvd's gaven hem steeds meer internationale bekendheid. Beeld- en geluidsmateriaal kunt u zelf beluisteren en bekijken op www.gertvanhoef.nl en op zijn Youtubekanaal.

De jubileumactiviteiten van de Zilveren Akker zijn gericht op klanten, achterban en vrijwilligers van de Akker; iedereen is welkom. De toegang is vrij met een collecte voor de onkosten. Er is koffie, thee, of limonade met wat lekkers na de tijd. Zie ook www.akkerboek.nl.