Twenterand

Feestelijke heropening Welkoop Vriezenveen

Door de redactie

Welkoop Vriezenveen heropent op donderdag 27 februari haar verbouwde en heringerichte winkel. Vanaf 27 februari is het drie dagen feest bij de Welkoop aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 1 in Vriezenveen.

Ronald Everts, al 26 jaar werkzaam bij Welkoop, is sinds 2008 eigenaar van de winkel in Vriezenveen. Hij vertelt: "De Welkoop winkel heeft een complete metamorfose ondergaan. We zijn gestopt met de verkoop van vuurwerk en doordat de vuurwerkbunker uit ons magazijn is verwijderd en we dit stuk bij de winkel konden trekken, is de winkel uitgebreid. Dankzij die vergroting konden we de winkel inrichten naar de nieuwste formule die de Welkoop hanteert, we hebben het assortiment in tuin, dier en kleding uitgebreid. Door de verandering is er een meer open presentatie ontstaan in de winkel. Welkoop is een echte winkel die met de seizoenen mee beweegt, door zijn assortiment op dat moment daarop af te stemmen en zo te voldoen aan de wensen van de klant".

"Het verkoopteam bestaat uit veel vaste medewerkers die met hun deskundigheid en kennis zorgen dat de klant altijd optimaal geholpen wordt. Natuurlijk is het ook een winkel om leuk rond te kijken, maar voor een vraag of advies staat er altijd een medewerker klaar. De medewerkers volgen doorlopend trainingen en cursussen om hun kennis op peil te houden. Klanten vinden dus niet alleen een ruim aanbod, maar krijgen ook deskundig advies". Ronald: "Service verlenen, zoals zware zakken dierenvoeding of potgrond in de auto tillen, is bij Welkoop vanzelfsprekend, maar ook het geven van advies over bijvoorbeeld de juiste voeding voor je de hond. Het geeft ons voldoening wanneer een klant en zijn dier tevreden de deur uit gaan".

De klantenpas van Welkoop is volgens Ronald het vermelden waard, de pas geeft niet alleen korting op producten, maar klanten met een klantenpas krijgen ook een cadeau met hun verjaardag. Ook kunnen ze invullen welke huisdieren ze hebben, dan krijgen die huisdieren ook een cadeau op hun verjaardagen. Verder kunnen klanten meedoen aan speciale workshops, bijvoorbeeld: over de verzorging van kippen, hun gazon, kweken of het houden van schapen en geiten. Daarnaast worden alle klantenpashouders uitgenodigd voor de VIP-avond en worden ze op de hoogte gehouden van het diverse assortiment en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuin en dier.

"Bij elke verbouwing hoort een openingsfeestje en dat vieren we van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 februari met een fikse openingskorting. Op vrijdag 28 februari is er een worstenproeverij voor honden met voedingsadvies en op zaterdag 29 februari is er een uitgebreid programma met onder andere bakker Niels, een barbecuedemo, een dierenfotograaf en de dierenarts van gezondheidscentrum de Weemelanden is aanwezig voor een gratis consult. Voor iedere betalende klant is er een verassing. Ronald: "Ik zou als klant de brievenbus maar in de gaten houden, of volg ons op facebook en Instagram". Team Welkoop Vriezenveen heet u van harte welkom.