Twenterand

Even op verhaal komen...in het Verhalenhuis

Door de redactie

Even op verhaal komen...in het Verhalenhuis van ZorgSaam Twenterand. We leven op dit moment in een ingewikkelde wereld. Veel dingen zijn veranderd. Wat betekent dit voor jou?

Twenterand wil een plek bieden voor jouw verhaal. Een plek waar verhalen van echte mensen, uit het leven van alledag, samen komen. Hoe onwerkelijk op dit moment ook. Een plek voor een luisterend oor. Maar ook een plek om te delen, herkenning te vinden, om geraakt te worden en aandacht te hebben voor elkaars gedachten en gevoelens. En op die manier juist ook in deze periode met elkaar in verbinding te blijven, jong en oud.

Mensen hebben niet altijd advies nodig. Soms willen ze een oor dat luistert. Een (spreekwoordelijke) hand om vast te houden en een hart dat begrijpt.

Heb jij een verhaal dat je juist nu in deze tijd zou willen delen? Bouw dan mee aan het Verhalenhuis!

Meedoen

Iedereen kan meedoen, jong en oud, dus aarzel niet: schrijf je verhaal op, of spreek het uit. Maak een tekening, een foto, of collage. Een filmpje of video kan natuurlijk ook. En vertel hoe je de afgelopen weken hebt beleefd. Hoe het nu met je gaat of met anderen om je heen. Misschien ben je in deze tijd wel geraakt door iets

wat iemand tegen je zei of voor je deed. Of iets wat je zelf deed. Of is er een lied of gedicht dat juist nu heel bijzonder voor je is.

Hoe kijk je naar de toekomst?

Mooi, lief, verdrietig, angstig, of juist hoopvol of humoristisch, inspirerend misschien. Een wens... alles kan.

Geef je persoonlijke draai aan jouw verhaal, en deel het met ons! Dat kan per post, per mail, via facebook. "Wij zorgen er dan voor, dat jouw verhaal in het Verhalenhuis komt. Eerst digitaal op onze website www.zorgsaamtwenterand.nl en onze andere (social) media. En als we weer wat meer grip op de werkelijkheid hebben, dan gaan we de verhalen ook bundelen en willen we ze echt laten zien, horen, voelen. Hoe we dat gaan doen, daar denken we over na", aldus ZorgSaam Twenterand.

Verhalen sturen

Verhalen sturen kan naar: ZorgSaam Twenterand, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop.

Of per mail: contact@zorgsaamtwenterand.nl

Wil je graag je verhaal vertellen, maar weet je niet goed hoe? Vind je het moeilijk woorden te vinden? Of wil je gewoon even van je afpraten, neem dan gerust contact

op. Ook daarvoor bieden zij een plek, via de Zorginformatie¿punten of voor de jongeren via www.jongtwenterand.nl. En wie weet komen de woorden dan vanzelf.

Bereikbaarheid Zorginformatie¿punten:

¿ Vroomshoop: Oranjeplein 7h, 7681 AZ. Tel. (0546) 481 460. Maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur

¿ Vriezenveen: Koningsweg 28, 7672 GD. Tel. (0546) 481 450. Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

Met het insturen van een verhaal, geef je toestemming om je verhaal te plaatsen in het Verhalenhuis van ZorgSaam Twenterand en/of te delen via communicatiekanalen van ZorgSaam Twenterand of externe communicatiekanalen. ZorgSaam Twenterand behoudt zich het recht voor om zelf een keuze te maken in het al dan niet plaatsen van verhalen.