Twenterand

DOS'37 houdt online bingo

Door de redactie

Omdat voetbal op dit moment niet mogelijk is, maar DOS'37 de leden en supporters toch graag betrokken willen houden bij de vereniging, organiseert de Vriezenveense zaterdageersteklasser op vrijdagavond 5 maart een grote online bingo.

Dit is geen gewone bingo, maar een avond vol entertainment. De presentatie is in handen van twee prominente DOS-leden: Martijn Roosien en Bertran Minkjan. Zij zullen op geheel eigen wijze kleur geven aan deze bingoavond, die zal worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van DOS '37.

De bingo bestaat uit twee onderdelen: een traditionele bingo en het Rad van Fortuin. Er wordt om 18.30 uur gestart met twee bingorondes en een Rad van Fortuin-ronde voor de jeugd tot en met twaalf jaar. Vanaf 20.00 uur is de grote online DOS bingo met vier bingorondes en vier rondes Rad van Fortuin voor 13+. Per bingoronde zijn drie grote prijzen te winnen en na elke bingoronde volgt een Rad van Fortuinronde waarbij telkens minstens twintig prijzen op naam worden verloot..

Veel prijzen

In totaal zijn er meer dan 125 prijzen te winnen, in waarde variërend tussen 15 en 500 euro. Allemaal aangeboden door winkels uit Vriezenveen en omgeving. Voor de traditionele bingoronde moet je op vrijdag 5 maart online zijn. Ben je niet in de gelegenheid om de bingo bij te wonen, geen probleem. Je kunt altijd meedoen met het Rad van Fortuin. Dus ook volop kans op mooie prijzen en DOS'37 te steunen. Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van DOS'37 en je mag ook met meerdere bingokaarten en/of Rad van Fortuinkaarten meedoen.

Hapje en drankje

Wil jij tijdens de bingo wat te eten of drinken? Dat kan dat ook. De kantine van DOS'37 zorgt dan voor een hapje of drankje. De kosten voor deze avond zijn als volgt: Jeugdbingo - 2 rondes voor 2 euro; Jeugd Rad van Fortuin ¿ 1 ronde voor 1 euro; Bingo (13+) - 4 rondes voor 5 euro; Rad van Fortuin (13+) - vier rondes voor 10 euro; Bierpakket - 6 flesjes Hertog Jan voor 6 euro; Speciaal-bier - 1 pakket voor 10 euro; Fles wijn - rood of wit voor 10 euro; Kaas-/worstplank - 4 personen voor 10 euro; Bittergarnituur - 25 snacks aan huis bezorgd tijdens de bingo voor 10 euro.

Aanmelden

Aanmelden kan via bingo@dos37.nl. Wanneer je je aanmeldt doe je dit door je naam, telefoonnummer en bankrekeningnummer door te geven. Hiermee machtig je DOS'37 voor het afschrijven van je bestelling. Geef bij aanmelding ook duidelijk aan op welke naam de Rad van Fortuinkaarten moeten komen, aangezien het Rad geen nummer selecteert maar direct de naam van de winnaar. DOS'37 rekent op veel deelnemers. In ieder geval wordt dit de grootste online-bingo in de geschiedenis van DOS'37.