Twenterand

Dorcas winkel Vroomshoop gaat weer open

Door de redactie

Na vele spannende weken is het woensdag 10 juni eindelijk zover dat we de winkel weer mogen openen, natuurlijk met de nodige voorzorgsmaatregelen en tot grote vreugde van de medewerkers die popelen om weer te beginnen.

Ze hebben de winkel geprobeerd zo goed mogelijk aan te passen aan het voorgeschreven corona beleid en verwachten van de klanten dat zij daar ook rekening mee houden zodat het voor iedereen veilig is. Helaas kan er geen gebruik gemaakt worden van het toilet en van de koffiehoek omdat de regels dit niet toestaan.

Volgens de voorschriften mogen er in de winkel maar twintig personen tegelijk zijn inclusief medewerkers. Iedere klant is verplicht om een mandje mee te nemen en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen Dit houdt ook in dat de medewerkers hopen dat u er rekening mee houdt dat u niet met uw hele gezin komt winkelen, want ook een kind telt als klant, ook mogen kinderen niet vrij door de winkel lopen.

Ook kunnen ze de service van het halen en brengen van goederen niet aanbieden in deze tijd en ook kunt u geen spullen inbrengen, tot nader bericht. Dit alles voor de veiligheid van de medewerkers en u als klant. Zo gauw dit anders wordt laten ze het u weten.

Doordat een aantal vrijwilligers nog niet kunnen werken is er besloten dat voorlopig de winkel op dinsdag gesloten blijft totdat de situatie het toelaat om weer open te gaan,

Vriendelijk verzoek namens alle medewerkers die allen hun best voor u doen, volgt u alstublieft de aanwijzingen op die zij u geven zodat elkaar de ruimte wordt gegeven die nodig is om goed te functioneren en elkaars veiligheid niet in gevaar gebracht wordt. De medewerkers zien ernaar uit u te ontmoeten in de Dorcas winkel.