Twenterand

Dorcas winkel Vroomshoop gaat verhuizen

Door de redactie

De Dorcas winkel in Vroomshoop draait weer op volle toeren, aangepast aan de RIVM eisen is het in de winkel gezellig druk en door het overvloedige aanbod en verkoop van goederen is de doorstroming goed.

"Dit is heel positief maar zorgt er ook voor dat de winkel te krap wordt voor onze omzet waardoor we niet alles kunnen inrichten zoals wij dat zouden willen. We zijn dan ook bijzonder blij dat we kunnen vermelden dat er een ander pand beschikbaar is waar we binnenkort naar toe gaan verhuizen, de voormalige motorwinkel van Oude Monnik aan de Noorderweg, hier hebben we meer mogelijkheden om goederen aan te nemen en te plaatsen, de ruimte is dubbel zo groot dan we nu hebben.

De vrijwilligers zijn enthousiast en popelen om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan. Er zal nog wel veel geklust moeten worden en onder andere stellingen gebouwd en geplaatst moeten worden hiervoor zijn we op zoek naar mensen die bereid zijn om ons een handje te helpen. Mocht u in het bezit zijn van overbodige magazijnstellingen dan houden wij ons vanzelfsprekend ook aanbevolen. Lijkt het u leuk en wilt u zich inzetten voor de arme medemens meld u zich dan aan als vrijwilliger want een grotere winkel vraagt ook meer vrijwilligers, hiervoor zijn taken als verkoop, inname, inpakken maar ook mensen die met onze bus spullen willen halen of brengen. Mensen die met de bus werken gaan altijd samen op pad, dus heb je een maatje waar je samen mee zou willen werken meld je dan aan. De meeste vrijwilligers werken 3 uur in de week, een dagdeel dus van 10.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 16.00 uur, dus dat is goed te doen", aldus medewerkers Dorcas winkel in Vroomshoop. Voelt u zich aangesproken schroom dan niet en neem contact op met de winkel, per telefoon, e-mail of kom gewoon een keer in de winkel en proef de sfeer die er is bij de medewerkers en in de winkel. Het huidige pand komt te huur en indien u belangstelling heeft of iemand weet die een pand zoekt laat het even weten. Het telefoonnummer van de winkel is 0546-659079, dit kan u tijdens openingstijden bellen. Het mailadres is Dorcaswinkelvroomshoop@dorcas.nl. De medewerkers hopen u te ontmoeten als nieuwe medewerker, klusjes man of als klant in de winkel.