Twenterand

'Doe je mee'-les majorette / twirlen

Door de redactie

De Harmonie Vroomshoop organiseert op vrijdag 2 oktober een 'Doe je mee'-les voor wie geïnteresseerd is in majorette/twirlen. De majorettes van de Harmonie Vroomshoop hebben plek voor nieuwe toppers die dit willen leren. De les duurt van 16.30 tot 17.15 uur in sportzaal 't Punt in Vroomshoop.

Twirlen/majorette kun je het beste omschrijven als een combinatie van dansen, turnen, ballet en ritmische gymnastiek, en dan tegelijkertijd draaien met je baton. Zoveel tegelijk in één sport, hoe cool is dat? Vind jij dansen leuk? En dan in combinatie met het gebruik van je baton (majorettestok)? De majorettes van Harmonie Vroomshoop zijn prestatiegericht, want ze doen mee aan gave wedstrijden, maar wat zij vooral erg belangrijk vinden zijn gezelligheid, een goede sfeer en gemotiveerde en vrolijke meisjes.

Kinderen vanaf vijf jaar kunnen op 2 oktober kennismaken met de twirlsport door deel te nemen aan de 'Doe je mee'-les. Lijkt het je na deze les wel erg leuk en ben je helemaal enthousiast geworden dan biedt de Harmonie daarna nog drie gratis lessen aan voordat je definitief lid gaat worden. Ook oudere kinderen, of misschien ben je een oud-lid of kun je al twirlen, zijn uiteraard van harte welkom.

Doe mee

Opgeven voor deze 'Doe je mee'-les en de daaropvolgende drie kennismakingslessen kan door een mailtje te sturen naar majorettevroomshoop@gmail.com. Voor meer informatie over de lessen mag je ook altijd bellen met Roelie Jansen, 06-34432527.