Twenterand

Denk mee over de BV Twenterand

Door de redactie

Wat wordt de economische focus voor de toekomst? Stel, de gemeente Twenterand zou een BV zijn... Wat vind jij dan belangrijk? Denk en praat mee over de economische toekomst van de BV Twenterand. Zet donderdag 13 juni of vrijdag 14 juni in jouw agenda.

Kies voor de borrel op donderdag 13 juni, van 16.00 tot 17.30 uur bij Het Noordik in Vroomshoop of voor het ontbijt op vrijdag 14 juni, van 8.00 tot 9.30 uur bij het Ondernemershuis Twenterand. Je bent van harte uitgenodigd, we zijn benieuwd welke ideeën jij hebt om BV Twenterand succesvol te laten zijn.

90 minuten knallen!

In de sessies zetten we met elkaar binnen 90 minuten de economische visie van BV Twenterand op scherp. Na een inspirerende aftrap van Wim Sturris duiken we met elkaar de carrousel in. Dit betekent dat we in kleine groepen stilstaan bij verschillende thematafels. Binnen korte tijd gaan we het met elkaar hebben over duurzaamheid, bedrijfsomgeving, arbeidsmarkt, ondernemersklimaat en de kracht van Twenterand. Natuurlijk is er ook altijd even tijd om te mopperen, we horen uiteraard ook graag wat er beter kan.

Zorg dat je er bij bent

Aanpakkers, lefgozers, studiebollen, ondernemers, onderwijzers, snel denkers, handige harry's, stille willies, nadenkers, doeners... Iedereen is welkom. Zorg dat je er bij bent en ken je nog iemand die hier ook zeker bij moet zijn? Deel deze uitnodiging!

Wel graag even aanmelden

Welke datum zet jij in je agenda? Wij horen het graag. Aanmelden is simpel, stuur voor 10 juni een mail naar ondernemen@twenterand.nl.