Twenterand

Debatavond in De Klaampe

Door de redactie

Op donderdag 4 juli vindt in Kulturhus de Klaampe in Westerhaar-Vriezenveenzewijk de eerste van een reeks debatavonden plaats van Delta Media Groep. De inloop is vanaf 19.30 uur en het debat begint om 20.00 uur. De avond wordt live gestreamd via Facebook en rechtstreeks uitgezonden op Delta TV.

De debatten op locatie zijn het gevolg van een raadsbreed aangenomen motie door de gemeenteraad in november 2018 om een aantal keren per jaar en verspreid over de diverse kernen debatavonden te organiseren, met de politiek, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen.

Omdat dit debat in de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt gehouden is de organisatie op zoek naar onderwerpen die beslist aan de orde moeten komen en vraagt daarbij de hulp van de inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen gevestigd/woonachtig of op een andere wijze betrokken bij deze kern. Mede door het korte tijdsbestek is gekozen voor een enquête. Deze is online tot en met 27 juni en de organisatie hoopt op een flink aantal reacties zodat de onderwerpen die gekozen worden breed gedragen worden. Overigens kunnen dit ook onderwerpen zijn die in alle kernen spelen.