Twenterand

De slag bij de Groene Jager

Door de redactie

Op vrijdag 15 november om 19.30 uur verhuist muziektheater Droom de Dag naar Vroomshoop. Wegens groot succes tijdens Midzomeravond in Den Ham op 22 juni wordt de voorstelling nogmaals opgevoerd in Vroomshoop. Verhaal als Romeo & Julia, maar dan over de Groene Jager uit Den Ham. Kortom, heb je de voorstelling gemist? Dan krijg je nog een kans.

Droom de dag, een muzikale vertelling van de sage van de Groene Jager. Een verhaal over macht, verraad en onbereikbare liefde. Een verhaal als Romeo & Julia die zich afspeelde bij Kasteel Eerde tussen Den Ham en Vroomshoop. Ontdek het verhaal in het Kerkelijk centrum Irene in Vroomshoop. Onder de artistieke leiding van dirigent Gezinus Veldman brengen vijf lokale solisten en trombone met ondersteuning van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop en niet te vergeten verteller Marga Kool, de sage van de Groene Jager tot klinken.

De voorstelling start om 19.30 uur en duurt ongeveer 1.15 uur. Tickets zijn te koop bij de Bruna in Vroomshoop, de Readshop in Den Ham en via www.midzomeravond.nl. Je betaalt tien euro in de voorverkoop of 12,50 euro aan de deur.

Voor meer informatie: organisatie: Harm te Winkel (htewinkel@wicom.nl), promotie: Priscilla Hilberink (hallo@midzomeravond.nl).